آیا میگو برای کودکان مناسب است ؟

آیا کودکان نوپا می توانند میگو بخورند؟ چون گریل را همه آماده کرده اید
تابستان به این معنی است که برخی از غذاهای مورد علاقه من در چرخش شام هستند: هندوانه و سالاد فتا، یک هات داگ گهگاهی و به موقع، ذرت تازه و میگو کبابی. والدین، به خصوص آنهایی که ترجیح می دهند تمام خانواده خود را با یک شام یکسان تغذیه کنند، ممکن است تعجب کنند که آیا می توانم به کودک نوپایم میگو بدهم؟ پاسخ، به طور خلاصه، بله است.

یکی از بزرگترین لذت های فرزندپروری این است که کودک نوپا را با غذاهای جدید و میگو خشک پلویی  آشنا کنید. دنیای جدیدی را باز می کند، دنیایی که پر از تنقلات، پیتزا، و سایر تکرارهای پنیر ذوب شده است. همچنین می تواند استرس غیرمنتظره ای ایجاد کند: آیا این برش به اندازه کافی کوچک است؟ آیا در نهایت در الیاف فرش من گیر می کند؟ اگر کودک من واکنش آلرژیک داشته باشد چه؟ این ترس می تواند به ویژه در هنگام تغذیه کودک با غذایی که به عنوان عامل آلرژی شناخته شده است، رایج باشد. به گفته سازمان تحقیقات و آموزش آلرژی غذایی (FARE)، 90 درصد از تمام واکنش های آلرژیک مرتبط با مواد غذایی توسط هشت غذا ایجاد می شود: شیر، تخم مرغ، بادام زمینی، آجیل درختی (گردو، بادام، بادام هندی و غیره)، گندم، سویا، ماهی و صدف.

Is Shrimp A Fish? The Difference Between Seafood Revealed For Kids
آکادمی اطفال آمریکا (AAP) می‌گوید: در حالی که تمایل طبیعی شما احتمالاً این است که کودکتان را بلند کنید و در جهت مخالف هر چیزی، غذا یا هر چیز دیگری بدوم که می‌تواند باعث آسیب شود، «هیچ مدرکی وجود ندارد که منتظر معرفی نوزاد باشید. غذاهای ایمن (نرم)، آلرژی زا… بیش از 4 تا 6 ماهگی از آلرژی غذایی جلوگیری می کند.

در واقع، برخی از پزشکان از جمله دکتر ناتاشا برگرت، متخصص اطفال در Pediatric Associates در کانزاس سیتی، میسوری، فکر می‌کنند که معرفی زودهنگام برخی غذاها، از جمله میگو و صدف ماهی سرخو، واقعاً می‌تواند مفید باشد. دکتر برگرت می گوید: «معرفی زودهنگام صدف ها راهی برای جلوگیری از آلرژی غذایی است. دلیلی برای تاخیر در معرفی وجود ندارد. میگو باید به عنوان اولین غذا ارائه شود. اگر روش ارائه غذا از نظر رشد ایمن باشد، حداقل خطرات وجود دارد.

دکتر پوروی پریخ، متخصص آلرژی و ایمونولوژیست شبکه آلرژی و آسم، ایده مشابهی را تکرار می‌کند و می‌گوید تغذیه کودک با میگو و سایر صدف‌ها در اوایل 4 تا 6 ماهگی بی‌خطر است تا زمانی که قوام آن چیزی باشد که کودک می‌تواند با خیال راحت به آن کمک کند. بخور و قورت بده.» این بدان معنی است که مطمئن شوید که قطعات در قطعات بسیار کوچک و به اندازه لقمه برای کودکان نوپا (کودکان 1 تا 3 سال) یا برای کودکان کوچکتر مخلوط شده باشند. میگو پوره شده و گوشت شاه میگو، اساساً اسموتی میگو، احتمالاً برای شما اشتها آور به نظر نمی رسد (و نه برای من، اگر صادقانه بگویم) اما این یک راه مطمئن برای قرار دادن آنها در معرض طعم جدید و مقداری پروتئین، آنتی اکسیدان، سلنیوم و کولین

اجماع عمومی این است که میگو و  کنسرو تن ماهی بی خطر و خوشمزه است (من فقط در مورد آخرین مورد نظرسنجی کردم). میگو منبع خوبی از پروتئین است، مواد مغذی مهمی را فراهم می کند و سرشار از امگا 3 است. ممکن است بخواهید هنگامی که از پزشک اطفال مورد اعتماد خود دور هستید، و به خصوص اگر در یک سفر کمپینگ از وای فای یا سرویس تلفن همراه دور هستید، از معرفی غذاهای جدید خودداری کنید، و اگر فرزندانتان را به کمپینگ می برید، شما واقعاً واقعاً هستید. MVP تا زمانی که میگو کاملا پخته شده، به قطعات کوچک بریده شده یا پوره شده باشد و مراقب علائم واکنش آلرژیک باشید، تغذیه با میگوی نوپا یک افزودنی ایمن و سالم به رژیم غذایی اوست.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما