خواص ضد سرطانی: مطالعات آزمایشگاهی بر روی برگ های طبیعی انجیر و لاتکس فعالیت ضد توموری آنها را در سرطان روده بزرگ، سرطان سینه، سرطان دهانه رحم و سلول های سرطانی کبد نشان داده است.
لازم به ذکر است که نوشیدن چای برگ انجیر این اثرات را نخواهد داشت.
انجیر خشک درشت برای بدن بسیار مفید است.
تحقیقات بیشتری برای ارزیابی اثر مصرف برگ و میوه انجیر بر سلول های سرطانی در انسان مورد نیاز است.
بهبود سلامت پوست: مطالعه ای که بر روی 45 کودک مبتلا به درماتیت انجام شد، نشان داد که مصرف روزانه کرم حاوی عصاره میوه انجیر نسبت به هیدروکورتیزون در درمان علائم این بیماری پوستی تاثیر بهتری دارد.
سایر مطالعات آزمایشگاهی نیز نشان داده است که ترکیبی حاوی عصاره میوه انجیر دارای اثرات آنتی اکسیدانی بر روی سلول های پوست، کاهش تجزیه کلاژن و بهبود چین و چروک پوست است.
با این حال، تحقیقات بیشتری برای اثبات اثرات مفید انجیر بر روی پوست مورد نیاز است.
انجیر خشک، مانند انجیر تازه، منبع عالی فیبر غذایی و مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم، آهن و کلسیم است.
آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هستند.
برای کسب دانشبهترین انجیر خشک این مقاله را می خواند
از انجیر می توان به عنوان شیرین کننده در تهیه شیرینی، دسرهای شیرین و غلات صبحانه استفاده کرد.
همچنین به دلیل بو و طعم مطبوع می توان از آن ها در سالاد و غذاهای اصلی استفاده کرد.
طعم انجیر به خودی خود بسیار مطبوع است اما به طرق مختلف قابل بهبود است که بسته به ذائقه خود می توانید آنها را امتحان کنید.
انجیر را کبابی کنید یا داخل شکم مرغ بگذارید و در فر بپزید.
آنها به این ترتیب کاراملی می شوند.
اگر آنها را با آجیل یا کوکتل تهیه کنید، یک پیش غذای فوق العاده خواهید داشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.