مواد لازم برای تهیه خیارشور:
1 کیلوگرم خیار، 500 میلی لیتر سرکه سفید، 500 میلی لیتر آب، 4 قاشق نمک درشت، 2 قاشق شکر، 2 حبه سیر، 1 فلفل تند ، 10 دانه فلفل سیاه، دانه خردل به مقدار لازم
خیارشور چاشنی طعمی بی نظیر دارد.
روشطرز تهیه: خیارها را بشویید و خشک کنید و انتهای آن را جدا کرده و به ضخامت 3 تا 4 میلی متر برش دهید.
آن ها را در ظرفی بریزید و دو قاشق غذاخوری نمک درشت به آن اضافه کنید و مخلوط کنید سپس در آبکش به مدت 10 دقیقه استراحت دهید.
برش های خیار را به خوبی زیر آب جاری بشویید و روی یک پارچه تمیز کاملا خشک کنید.
فلفل قرمز و سیر را به ورقه های نازک برش دهید.
در شیشه های شیشه ای استریل شده (با جوشاندن) برش های خیار را که کمی روی هم قرار گرفته اند، یک تکه سیر، کمی فلفل تند، یک پیمانه دانه فلفل و دانه خردل و غیره را تا حدود سه سانتی متر از لبه به طور متناوب تغییر دهید.
شکر، نمک، سرکه و آب را در قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا نمک و شکر حل شود.
مایع ترش و شیرین را درون شیشه ها بریزید، بدون اینکه هرگز از گردن شیشه فراتر بروید، خیارها را کاملاً بپوشانید، احتمالاً به شما کمک می کند یک فاصله پلاستیکی برای نگهدارنده ها داشته باشید.
درب ها را محکم ببندید، بلافاصله شیشه ها را وارونه کنید تا خلاء ایجاد شود و بعد از چند ساعت آنها را برگردانید.
تا یک سال در جای خنک و دور از نور نگهداری شود، اما قبل از مصرف حداقل یک ماه صبر کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.