با مصرف آجیل چهار مغز تبریز انرژی خود را 10 برابر کنید

اگرچه بادام زمینی از نظر فنی یک حبوبات است، به این معنی که به گروهی از مواد غذایی از یک خانواده گیاهی خاص تعلق دارد، اما بیشتر مردم آن را به عنوان یک آجیل می دانند.

بادام زمینی حاوی منبع مطمئن طیفی از پلی فنول ها، آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها و اسیدهای آمینه است.

یکی از باکیفیت ترین آجیل ها آجیل چهار مغز تبریز می باشد.

تحقیقات نشان داده است که همه این اجزا برای سلامت انسان مفید هستند.

بر اساس پایگاه داده مواد مغذی که منبع مورد اعتماد وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) ایجاد کرده است، 100 گرم بادام زمینی حاوی 567 کالری و مقادیر زیر از سایر مواد مغذی است:

پروتئین: 25.80 گرم
چربی: 49.24 گرم
کربوهیدرات: 16.13 گرم
فیبر: 8.50 گرم
شکر: 4.72 گرم

چربی های موجود در بادام زمینی عمدتاً اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع سالم (PUFAs) هستند، اگرچه این آجیل حاوی مقدار کمتری از چربی های اشباع شده است.

آجیل

همچنین مواد معدنی زیادی در 100 گرم بادام زمینی وجود دارد، از جمله موارد زیر:

کلسیم: 92 میلی گرم (میلی گرم)
آهن: 4.58 میلی گرم
منیزیم: 168 میلی گرم
فسفر: 376 میلی گرم
پتاسیم: 705 میلی گرم
بادام زمینی همچنین دارای مزیت مقرون به صرفه تر بودن نسبت به بسیاری از انواع دیگر آجیل است.

بادام در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است و اکنون در بسیاری از مکان ها به راحتی در دسترس است.

آنها حاوی پروتئین کمی کمتر از بادام زمینی هستند، اما آن را با سایر مواد مغذی جبران می کنند.

بادام ممکن است میان وعده مناسبی برای افرادی باشد که به دنبال جایگزینی سالم و غنی از پروتئین برای چیپس یا چوب شور سیب زمینی هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.