برنج مهمترین محصول غذایی کشورهای در حال توسعه و غذای اصلی بیش از نیمی از جمعیت جهان است که بسیاری از آنها نیز در برابر قیمت بالای برنج بسیار آسیب پذیر هستند.
تنها در کشورهای در حال توسعه، بیش از 3.3 میلیارد نفر بیش از 20 درصد از کالری خود به برنج وابسته هستند. یک پنجم جمعیت جهان، بیش از یک میلیارد نفر، برای امرار معاش به کشت برنج وابسته هستند.
برنج فجر مهمان نواز یکی از پرمصرف ترین و محبوب ترین برنج ها در کشور ایران و کشورهای همسایه است که به دلیل رنگ، عطر، طعم و خوش پخت بودنش مشتری های زیادی دارد.
برنج که از 158 میلیون هکتار سالانه برداشت می شود، دو برابر ارزش تولید در کشورهای در حال توسعه نسبت به سایر محصولات غذایی دیگر دارد: بیش از 150 میلیارد دلار در سال.
نزدیک به 560 میلیون نفر که با کمتر از 1.25 دلار آمریکا (برابری قدرت خرید [PPP]) در روز زندگی می کنند، در مناطق تولید برنج هستند که بسیار بیشتر از هر محصول دیگری است.
برنج در محیط های غرقابی که اکثر محصولات دیگر با شکست مواجه می شوند، مولد باقی می ماند. سیستم های تولید منحصر به فرد هستند و طول عمر برنج برای خود صحبت می کند.
برنج دشت آبی که سه چهارم عرضه جهانی برنج را تشکیل میدهد، تنها محصولی است که میتوان بدون نیاز به تناوب به طور مداوم کشت کرد و میتواند تا سه محصول در سال به معنای واقعی کلمه برای قرنها، در یک زمین یکسان تولید کند.
برای حفظ ذخایر جهانی برنج در آینده، بسیاری از چالش ها باید برطرف شوند. با رشد اقتصادها، ادامه شهرنشینی و افزایش جمعیت، زمین، نیروی کار و آب کمتری در دسترس خواهد بود.
تاثیر تغییرات آب و هوایی تنها چالش ها را تشدید خواهد کرد. خط لوله تحقیقاتی باید تقویت شود تا از عرضه مداوم فناوریهای جدید مناسب برای استفاده توسط کشاورزان برنج کوچک اطمینان حاصل شود.
افزایش سرمایه گذاری توسط بخش دولتی و خصوصی در زمینه های موضوعی زیر مورد نیاز است: از تنوع ژنتیکی برای ترسیم افق های بهره وری، کیفیت و سلامت جدید استفاده کنید.
تسریع توسعه، تحویل و پذیرش ژرم پلاسم بهبود یافته برنج، افزایش بهره وری، پایداری و انعطاف پذیری سیستم های تولید مبتنی بر برنج.
استخراج ارزش بیشتر از برداشت برنج از طریق بهبود سیستم های پردازش و بازار و محصولات جدیدف سیاستها و هدفگیری فناوری بهبود یافته را تقویت کنید تا تولید و بازاریابی برنج را بهبود بخشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.