برای تشخیص میگوی تازه به مهارت زیادی احتیاج نیست،همیشه سعی کنید که میگوها را با پوست خریداری کنید زیرا معمولا میگوهای پوست کنده و تمیز شده ای که بیش از یک روز از زمان تمیز کردن آن گذشته باشد،کیفیت و تازگی خود را از دست می دهند.
علتش هم این است که برای نگهداری میگوی پاک شده حتما باید آنها را در ظرف آب یخ و نمک گذاشته تا میگو سفت و سفید شود و سالم بماند.
برای طعم دادن به ماهی شیر سفید از ترکیبات خاصی استفاده می شود که باعث طعم بسیار عالی می شود.
میگوی تمیز شده به علت نفوذ آب یخ و نمک به درون گوشتش ظاهری سالمتر نسبت به میگوی پاک شده ی هم سایز خودش دارد ولی موقع پختن و سرخ کردن ،آب درون میگو آزاد میشود و ماهیتابه را پر از آب میکندولی نمکی که در گوشت میگو نفوذ کرده در میگو میماند و باعث شورشدن مزه ی میگو و سفت شدن گوشتش میشود پس نتیجه میگیریم که که بهتر است میگو را با پوست بخریم.
معمولا شما از هر بازار ماهی فروشی که میگوی با پوست خریداری کنید ،همان جا پوست میگو را برای شما میگیرند و در ازای آن دستمزدی را دریافت میکنند که ارزشش را دارد.زیرا پاک کردن میگو وقت گیر و خسته کننده است و سبب میشود فضای منزلتان بوی ناخوشایندی بگیرد.
اگر میگو تازگی و شفافیتش را از دست بدهد در اولین مرحله:
۱-بوی بسیار بدی میگیرد که کاملا مشخص است.
بوی ماهی دریایی بعد پخت کاهش می یابد این امر باعث فروش بیشتر این ماهی شده است.
۲-میگوی تازه باید شفاف و تمیز باشد.میگوی تازه در انتها شاخک ها و دست و پاهایش صورتی یا قرمز رنگ است.اگر دست و پاها و شاخک های میگویی را دیدید که سیاهرنگ شده باشدبه این معنی است که میگو کیفیت لازم را ندارد.سر میگو باید سالم باشد و سفت به بدن میگو چسبیده باشد.
جهت خرید وفروش میگوی تازه میتوانید از طریق راههای ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید:
۰۶۱-۵۳۲۵۷۰۲۳
فکس:۵۳۲۵۷۰۲۳-۰۶۱
khanjary_enr@yahoo.com
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.