اندازه مصرف معمولی حدود یک سوم خیار گلخانه ای صادراتی است، بنابراین خوردن یک وعده استاندارد حدود یک سوم از مواد مغذی فوق را تامین می کند.
علاوه بر این، خیار محتوای آب بالایی دارد. در واقع، خیار از حدود 96 درصد آب تشکیل شده است.
برای به حداکثر رساندن محتوای مواد مغذی خیار، باید بدون پوست مصرف شود. پوست کندن آنها باعث کاهش مقدار فیبر و همچنین برخی ویتامین ها و مواد معدنی می شود.
خلاصه:
خیار کالری کمی دارد اما آب و چندین ویتامین و مواد معدنی مهم دارد. خوردن خیار با پوست، حداکثر مواد مغذی را تامین می کند.
حاوی آنتی اکسیدان است
آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که اکسیداسیون را مسدود می کنند، یک واکنش شیمیایی که اتم های بسیار واکنش پذیر را با الکترون های جفت نشده به نام رادیکال های آزاد تشکیل می دهد.
تجمع این رادیکال های آزاد مضر می تواند منجر به انواع مختلفی از بیماری مزمن شود.
در واقع، استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکالهای آزاد با سرطان و بیماریهای قلبی، ریوی و خودایمنی مرتبط است.
میوه ها و سبزیجات، از جمله خیار، به ویژه سرشار از آنتی اکسیدان های مفید هستند که ممکن است خطر ابتلا به این شرایط را کاهش دهد.
یک مطالعه قدرت آنتی اکسیدانی خیار را با مکمل کردن 30 فرد مسن با پودر خیار اندازه گیری کرد.
در پایان مطالعه 30 روزه، پودر خیار باعث افزایش قابل توجهی در چندین نشانگر فعالیت آنتی اکسیدانی و بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی شد.
با این حال، توجه به این نکته مهم است که پودر خیار مورد استفاده در این مطالعه احتمالاً حاوی دوز بیشتری از آنتی اکسیدانها نسبت به مصرف معمولی خیار است.
مطالعه لوله آزمایش دیگری خواص آنتی اکسیدانی خیار را بررسی کرد و دریافت که آنها حاوی فلاونوئیدها و تانن ها هستند که دو گروه از ترکیبات هستند که به ویژه در مسدود کردن رادیکال های آزاد مضر موثر هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.