قبل از همهگیری، بیشتر دورههای آموزش قهوه اسپرسو ترک در کافهها یا روسترها برگزار میشد.
یکی از برجسته ترین نمونه ها، برنامه جهانی مهارت های قهوه SCA است که توسط مربیان محلی مجاز SCA در بیش از 120 کشور برگزار می شود.
ما بیش از 10 سال تجربه در زمینه تحصیلات تکمیلی در زمینه قهوه غلیظ عربی داریم.
در سال 2010، ما با یک دوره دوسالانه آلمانی زبان شروع کردیم تا جامعه محلی را هدف قرار دهیم”این رو در رو است و بیش از 11 ماه طول می کشد.
شرکت کنندگان هر جمعه برای جلسات آموزشی عملی گرد هم می آیند و همچنین تکالیف خودآموزی و همچنین پروژه پایان نامه نهایی برای کار دارند.
سابین خاطرنشان می کند که جنبه حسی قهوه به طور قابل توجهی نحوه یادگیری دانش آموزان را در این برنامه کاملاً چهره به چهره شکل می دهد.
برای درک اینکه چگونه منشا، پردازش و برشته کردن بر طعم و عطر تأثیر می گذارد، برای شرکت کنندگان دوره بسیار مهم است که قهوه تلخ را دم کرده و بچشند.
قبل از همهگیری، این بدان معنا بود که دانشآموزان به صورت حضوری در کلاسها شرکت میکردند به آنها اجازه میدادند قهوه دم کرده و فنجان کنند، و همچنین بخارپز کنند و شیر بریزند.
چاهان میگوید: «قبلاً حتی به برگزاری دوره آنلاین قهوه کلاسیک فکر نمیکردیم «همه چیز دستی بود.
چیزی که امروز متفاوت است این است که در حال حاضر تعداد زیادی از متخصصان قهوه با تحصیلات عالی وجود دارد که بسیار قادر به کنار آمدن با فرمت ها و فناوری آنلاین هستند.
با این حال، چند سال پس از راهاندازی دوره آلمانی، چاهان میگوید که سایر سهامداران صنعت به توسعه برنامه CAS in Coffee Excellence کمک کردند.
او می گوید: مرکز تعالی قهوه در آن زمان روی پروژه ای با نسپرسو کار می کرد.
آنها به یک برنامه تحصیلات تکمیلی آموزش الکترونیکی ترکیبی انحصاری علاقه مند بودند پس از دو سال توسعه مشترک، در سال 2017 راه اندازی شد ما در این فرآیند چیزهای زیادی یاد گرفتیم.
پس از آن، ما به پروژه خود بازگشتیم: راهاندازی CAS on Coffee به زبان انگلیسی، تا برنامه آموزش قهوه خود را برای دانشجویان بینالمللی در دسترس قرار دهیم.»
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.