میگو جزء غذاهایی است که هرکسی میل به خوردنش ندارد ولی اگر میگو با این روشها پخته شود،خیلیها را وسوسه میکند.معمولا وقتی میگو را سرخ میکنیم حجمش کم میشود. این روشها کمک میکند تا میگوهای درشت تری بر سر سفره داشته باشیم.
روشهای پخت میگو
۱-پخت میگو سوخاری
۲-پخت میگو هندی
۳-پخت میگو ژاپنی
۴-پخت کباب میگو و سبزیجات
۵-پخت میگو پلو
۶-خورشت میگو
۷-میگو ته چین
۸-پخت میگو با ماکارونی
میگو را کبابی کنید
بهترین روش طبخ میگو آن است که به جای سوخاری کردن در روغن،آن را بخارپز یا کبابی کنید و به همراه آب نارنج،آبلیمو و سبزیجات خام یا بخارپز که فیبر بالایی دارد میل کنید.کودکان بعد از یکسالگی می توانند میگو بخورند اما نکته مهم مربوط به آلرژی زا بودن میگو است که سبب تشدید علائم حساسیت می شود.
جهت سفارش از طریق راههای ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید:
۰۶۱-۵۳۲۵۷۰۲۳
فکس:۵۳۲۵۷۰۲۳-۰۶۱
khanjary_enr@yahoo.com
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.