«فلفلهای تند ترکیبی از ترکیبات فعال زیستی هستند، و کپسایسین برای فواید سلامتی آن به آن وابسته است.
پاز میگوید: «مخلوط کردن، بریدن و پختن، رهاسازی [این ترکیبات] را از بافت فلفل بهبود میبخشد و مقدار جذب را افزایش میدهد، بنابراین شما حتی زمانی که فلفل پودر شده و بطری شده است، کالا را دریافت کنید.
سس فلفل قرمز گلوریا طعمی بسیار مطلوب دارد.
تاثیر بر ایمنی
طبق یک مطالعه ، خواص ضد میکروبی و ضد التهابی کپسایسین در تقویت ایمنی با تقویت سلولهای ایمنی، که به مبارزه با پاتوژنهای بیماریزا کمک میکند، حیاتی است.
علاوه بر این، کپسایسین همچنین می تواند سلول های ایمنی ساکن در مغز (میکروگلیا) را به مهاجرت سوق دهد که به پاکسازی آلاینده ها و مواد زائد کمک می کند.
تحقیقات نشان می دهد که سس تند غنی از کپسایسین می تواند به کاهش مقاومت به انسولین و هیپرانسولینمی کمک کند، وضعیتی که در آن بدن شما بیش از حد انسولین تولید می کند.
دیابت نوع 2 به دلیل وجود انسولین بیش از حد در خون شما ایجاد می شود که تصور عمومی است.
تاثیر بر درد و احتقان
کپسایسین ممکن است اثربخشی درمان درد موضعی را کاهش دهد.
طبق تحقیقات انجام شده، در هنگام مصرف گرمای داخل تولید می کند.
در پاسخ، بدن شما اندورفین تولید می کند که باعث ایجاد احساس شادی می شود.
سس تند با طعم تند و تند، کمی احساس سوزش به مجرای بینی شما می بخشد، لخته شدن مخاط را پاک می کند و به شما امکان می دهد به راحتی نفس بکشید.
این یک روش قدیمی برای درمان سرماخوردگی، گلودرد و آبریزش بینی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.