یکی از روشهای سالم طبخ میگو کبابی کردن آن است.در زیر روش کبابی کردن میگو را توضیح میدهیم:
میگو:۱کیلو
کره:۵۰گرم
سیر:۲حبه
روغن زیتون:۳قاشق غذاخوری
جعفری:۵۰گرم
آبلیمو:۴قاشق غذاخوری
زعفران:۲قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک:به میزان لازم
ابتدا میگوها را تمیز میکنیم و به خوبی می شوییم سپس برای طعم دهی در یک کاسه ی بزرگ میریزیم حالا آبلیمو،نمک،فلفل سیاه را به میگوها اضافه میکنیم.جعفری را ساطوری و خرد میکنیم و روی میگوها میریزیم.در پایان سیرها را با رنده ریز روی دیگر مواد رنده می کنیم و مواد را با قاشق به خوبی مخلوط میکنیم.روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت ۳۰دقیقهدر یخچال قرار می دهیم تا مواد به خورد میگوها برودو میگوها طعم دار شود.
- بیشتر بخوانید: میگو صورتی
پس از گذشت زمان لازم برای طعم دار شدن میگوها،آنها را از یخچال خارج کرده و سیخ میکنیم.بهتر است میگو قرمز را با سیخ چوبی کباب کنید.در این مرحله روغن زیتون و کره آب شده را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط میکنیم و با یک قلم مو روی میگوهای سیخ شده می کشیمتا کاملا چرب شوند.میگوها را روی کباب پز می چینیم تا کباب شونددر حین کباب کردن میگو شور، چند بار دیگر روی آنها را با مخلوط روغن زیتون و کره چرب می کنیم این کار باعث می شود میگوها خشک نشوند و در پایان کباب شدن بسیار لذیذ می شوند.
- بیشتر بخوانید: میگو ایرانی
پس از کباب شدن میگوها ،آنها را با سس مورد علاقه میل می کنیم.میگوهای درشت برای کبابی کردن مناسبترند.
جهت خرید و فروش میگو از طریق راههای ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید:
:۰۶۱-۵۳۲۵۷۰۲۳
فکس :۵۳۲۵۷۰۲۳-۰۶۱
:khanjary_enr@yahoo.com
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.