فروش میگو قرمز با قیمت ارزان و کیفیت عالی و با روشهای سریع انجماد میگو در فروشگاه ما انجام می شد.میگوی بسته بندی با قیمت ارزان را ازما بخواهید.
روش های بسته بندی میگو
- کامل(با سر)
- بدون سر
- پوست کنده(PUD)
- پوست کنده و رگ گیری شده(PD)
بسته بندی میگو
- میگو به عنوان یک ماده ی غذایی سالم مورد پذیرش اکثر کشورها است.
- میگو در مقایسه با اغلب مواد غذایی سریع فاسد می شود.
غذای ماهی آکواریومی باید در ساعت مشخص داده شود تا ماهی روند عادی زندگی خود را بگذراند.
- فرآوری و بسته بندی میگو باید در حداکثر زمانی ۵ساعت و ترجیحا ۲تا۳ ساعت بعد از برداشت و زمانی که میگو هنوز کاملا تازه و حتی زنده است صورت بگیرد.
- تاخیر در خنک سازی و یخ گذاری میگو شور پس از صید اثر قابل ملاحظه ای بر روند تغییرات کیفی میگوها طی زمان نگهداری بعدی در یخ دارد.
میگوهایی که از بسته بندی جا می مانند:
میگوهایی که دارای لکه های سیاه هستند.
میگوهایی که شکستگی و جدا شدن سر و دم دارند.
خشک شدن پوسته میگو(در اثر تبخیر رطوبت سطح بدن)
میگو بخورید
میگو دارای مقاومت بالایی در مناطق آلوده و در برابر مواد سمی بوده ،میگو سرشار از کلسیم،ید و پروتئین است.
میگو دارای سلنیوم است.سلنیوم در نوسازی و ترمیم بخش های تخریب شدهDNAاهمیت داشته و سرطان را بطور چشمگیری کاهش می دهد.
می توان ماهی سالمون امروز را به صورت بسته بندی خریداری نمود و این ماهی دارای امگا فراوانی می باشد.
وجود امگا۳ فراوان در میگو سبب شده که عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.