۱-بوی میگو:میگوی سالم باید فاقد هرگونه بوی زننده و شدید باشد.بوی میگوی تازه ،بوی مخصوص میگو و ملایم است.در حالت فساد بوی شدید آمونیاک از میگو به مشام میرسد.
۲-ظاهر میگو:در میگوی سالم و تازه ،پوسته ی آن بصورت سفت و محکم به گوشتش چسبیده است،دارای گوشتی با قوام است و گوشت آن فاقد حالت لیزی و لزجی است در حالیکه در میگوی فاسد،پوسته ی روی بدن نرم شده و به راحتی از گوشت،جدا می گردد.سر میگو باید سالم بوده و سفت به بدن چسبیده باشد.البته اگر در یک کیلوگرم میگو ،شما صد گرم میگویی را مشاهده کردید که سر و کله نداشت دلیل بر این نیست که این میگو تازه نیست علتش این است که در هنگام حمل و جابه جایی با سبد ،سر میگو را می شکنند و از تنش جدا میشود.
۳-رنگ:پوسته ی میگوی تازه ممکن است سبز مایل به خاکستری،قهوه ای مایل به صورتی یا صورتی کم رنگ و یا حتی سفید باشد،در حالیکه در میگوی فاسد،پوسته ی آن رنگ طبیعی را ندارد و گاهی اوقات هم کدر میشود.مهمترین عامل تغییر رنگ میگو ،ماندن آن در آفتاب به مدت طولانی و استفاده نکردن از یخ برای نگهداری آن است.هیچگونه لکه یا نقطه ی سیاهی روی پوسته یا گوشته ی میگوی سالم و تازه نباید دیده شود.
جهت خرید میگوی تازه از طریق راههای ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید:
۰۶۱-۵۳۲۵۷۰۲۳
فکس:۵۳۲۵۷۰۲۳-۰۶۱
khanjary_enr@yahoo.com
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.