مضرات احتمالی میگو

۱-یک آلرژن یا حساسیت زا می تواند باشد

میگو شور به عنوان یک عضو از خانواده ی سخت پوستان در میان آلرژن های غذایی قرار دارد.مصرف میگو و گاهی اوقات حتی لمس آن توسط افرادی که به سخت پوستان آلرژی دارند می تواند باعث واکنش شدید از جمله آنافیلاکسی شود.

واکنش های خفیف تر می تواند شامل گرفتگی بینی ،عطسه ،خارش پوست ،کهیر،سوزن سوزن شدن دهان باشد.اگر فکر می کنید که ممکن است به میگو یا هر ماده غذایی دیگری حساسیت داشته باشید به یک متخصص آلرژی مراجعه کنید تا با انجام تست های لازم ،نوع آلرژی شما را تشخیص دهد.

۲-میگوها کلسترول دارند

میگو قرمزچربی اشباع بسیارکمی دارد مگر آنکه سرخ شود یا به روشی طبخ گردد که به آن چربی ترانس اضافه شود.اما اگر کلسترول شما در حاضر بالاست توصیه ی پزشکتان در مورد کلسترول رژیمی را رعایت کنید.

۳-حتی میگوهای وحشی نیز ممکن است حاوی آلاینده باشد

یک مطالعه ی جدید از دانشگاه آریزونا به بررسی ۲۷نمونه از غذاهای دریایی از جمله میگو در ۱۱ کشور پرداخت.محققان مقادیر محسوسی از ۵ آنتی بیوتیک مختلف را در آن غذاهای دریایی و از جمله میگوهای وحشی کشف کردند این یک یافته ی مهم و قابل توجه است زیرا استفاده از آنتی بیوتیک ها در تولید موادغذایی ،در افزایش میزان باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک نقش دارد و این یک نگرانی عمده در سلامت عمومی است .

از نظر تغذیه ای میگو هم ویژگی های مثبت دارد و هم منفی.اگر شما هم از علاقه مندان میگو هستید بهترین توصیه آن است که از مضرات و خواص میگو آگاه شوید.آن را در حد اعتدال مصرف کنیدو در هنگام خرید،سفارش ،آماده کردن و پخت میگو تا حد ممکن سالمترین گزینه ها را انتخاب کنید.

جهت خرید و فروش میگو از طریق راههای ارتباطی زیر با ما تماس بکیرید:

۰۶۱-۵۳۲۵۷۰۲۳

فکس:۵۳۲۵۷۰۲۳-۰۶۱

 khanjary_enr@yahoo.com

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما