برای ما منطقی است که غذای ما اگر مواد شیمیایی در آن وجود داشته باشد، آلوده میشود، اما آیا میدانستید که غذای ما میتواند توسط انواع خاصی از ظروف و تجهیزات آشپزخانه آلوده شود؟
وجود صابون ها و سایر کت چرم دخترانه کوتاه پاک کننده ها، پولیش ها و آفت کش ها در غذای ما مطمئناً یک آلودگی شیمیایی مواد غذایی ما خواهد بود.
علاوه بر این نوع مواد شیمیایی، انواع خاصی از قابلمهها، تابهها، ظروف، تجهیزات و ظروف شیشهای آشپزخانه نیز وجود دارند که میتوانند مواد غذایی ما را از نظر شیمیایی آلوده کنند.
اینها شامل اسپند که ممکن است مقداری مس، نقره یا سرب در آن وجود داشته باشد، مس، روی، اقلام گالوانیزه و برخی از انواع سفال های رنگ شده، که همگی از درجه مواد غذایی نیستند و نباید همراه با غذا استفاده شوند، می شود.
این امر به ویژه زمانی صادق است جیوه نقره ای با چگالی 14 که غذاهای اسیدی بالا مانند آب پرتقال با این مواد در تماس باشند.
مهم است که بدانید یک تابه ته مسی، جایی که مس در قسمت بیرونی تابه قرار دارد، کاملا ایمن است.
غذا با مس تماس نخواهد داشت.
هنگامی که غذا با سرب ، روی سرویس آرکوپال یا مس تماس می گیرد، این مواد شیمیایی می توانند به داخل غذا نفوذ کرده و باعث مسمومیت شیمیایی در بدن شوند.
کریستال در واقع به شیشه سربی اشاره دارد.
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) توصیه می کند که غذا یا مایعات نباید در ظروف شیشه ای کریستال سرب به دلیل احتمال آلودگی به سرب نگهداری شود.
FDA همچنین توصیه می کند که کریستال سرب هر روز استفاده نشود و استفاده گاه به گاه مشکلی ندارد.
مشخص است که زنان باردار ظرف کریستال و در سنین باروری و همچنین نوزادان و کودکان به هیچ وجه نباید از ظروف کریستال استفاده کنند.
سرب می تواند به سیستم عصبی، کلیه ها و مغز استخوان آسیب برساند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.